Projekti

Projekt „Aktiviraj se! – Izgradi karijeru u Hrvatskoj“

 
Kratki opis projekta:
Kroz projekt će se izvršiti aktivnost dosega (kroz mobilni tim streetworkera) i obrazovanja 15 neaktivnih NEET osoba u dobi od 18 do 29 godina s područja Grada Zagreba te će im se omogućiti pristup tržištu rada.
Za mlade NEETovce bit će izrađeni individualni planovi aktivnosti, bit će im omogućeno sudjelovanje u sportskim aktivnostima s ciljem jačanja samopouzdanja te će proći program za razvoj i/ili unaprjeđenje mekih vještina.
U suradnji s partnerom na projektu (Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područna služba Zagreb), bit će informirani o kretanjima na tržištu rada i dodatno ojačati kapacitete da na istome budu konkurentniji, dok će kroz sudjelovanje u verificiranim programima obrazovanja odraslih (po vlastitom izboru) dodatno povećati mogućnost zapošljivosti.
 
Cilj projekta: 
Cilj projekta je osigurati doseg 15 mladih iz NEET skupine s područja Zagreba te osnažiti njihove kapacitete za aktivnost sudjelovanje na tržištu rada.
 
 

Projekt "Međugeneracijskom suradnjom do obnove umjetnosti i kulture"

 

Naziv projekta:

"Međugeneracijskom suradnjom do obnove umjetnosti i kulture"

Trajanje projekta:
8. veljače 2021. – 8. veljače 2022.

Kratak opis projekta:

U razdoblju od 12 mjeseci održati 100 dana online kulturno-umjetničkih aktivnosti u koje će biti uključene obje ciljne skupine (mladi od 18 do 25g - 64 dana i osobe 54+ 36 dana).
 
 
 

Hrvatsko vijeće udruga

HVU logo 07aNeformalna platforma za umrežavanje civilnog društva

 

 

Vizija

Povezivanje udruga radi razmjene informacija, ljudskih resursa i koordinacije međusobnih aktivnosti.

Misija

Cilj Hrvatskoga vijeća udruga je zajedničko djelovanje radi razvitka i boljitka uključenih udruga te jačanja hrvatskoga civilnog društva.

PRAVILA O PRIDRUŽENJU NOVIH UDRUGA:

1. Novu udrugu predlaže udruga koja je već uključena u neformalnu koordinaciju tako da ispuni priloženi upitnik.

2. Ispunjeni upitnik potrebno je e-poštom poslati svim postojećim članicama koordinacije.

3. U tekstu e-poruke potrebno je obrazložiti svoj prijedlog nove udruge.

4. Ako se e-poštom većina postojećih udruga ne izjasni protiv uključenja, nova udruga poziva se na sljedeći sastanak neformalne koordinacije udruga.

Više...Hrvatsko vijeće udruga

Udruga Obnova - partner u projektu Hrvačkog kluba Metalac „Zajedno za Zlatnu dob“

Udruga Obnova ima status partnera u projektu „Zajedno za zlatnu dob“, prijavljenog na natječaj Europskog socijalnog fonda „Pridruži se – Aktivni u mirovini: Jačanje sposobnosti organizacija civilnog društva za unaprjeđenje mogućnosti aktivnog sudjelovanja i socijalne uključenosti umirovljenika“ ref. broja poziva UP.04.2.1.09. od strane Hrvačkog kluba Metalac, i prihvaćenog Odlukom o financiranju Ministarstva rada i mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike (KLASA: 910-04/19-09/43, URBROJ: 524-06-03-03-02/1-20-34 od 28. rujna 2020. godine), o čemu su Hrvački klub, spomenuto nadležno ministarstvo i Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, kao posrednička tijela razine 1. i 2., zaključili poseban Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava pod referentnim brojem UP.04.2.1.09.0041.

Više...Udruga Obnova - partner u projektu Hrvačkog kluba Metalac „Zajedno za Zlatnu dob“

Potkategorije© Udruga Obnova 2021. All Rights Reserved.

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.

Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića.