Inkubator izvrsnosti

inkubator izvrsnosti 1Upoznajte Inkubator izvrsnosti tim mladih entuzijastičnih ljudi koji edukacijama za osobni razvoj žele pomoći svakom pojedincu da postane najbolja verzija sebe.

Otkuda ideja za projekt?

U Inkubatoru izvrsnosti vjerujemo da svaka osoba ima potencijal za izvrsnost, a naša je misija pomoći da se taj potencijal ostvari. To činimo stvarajući najbolje edukacije za osobni razvoj. Svi naši sadržaji su znanstveno utemeljeni, primjenjivi i prilagođeni različitim potrebama pojedinca.

 

Što nudi Inkubator izvrsnosti?

Naše se usluge dijele na edukacije, treninge, webinare i savjetovanje.

  • Edukacije su susreti s većim brojem modula. Održavaju se uglavnom jednom tjedno, a na svakom susretu obrađuje se druga tema.
  • Treninzi su jednodnevni kraći oblik edukacija - za one koji bi željeli proći najvažnije teme u jednom susretu.
  • Webinari - praktično za one koji bi željeli pogledati snimku edukacije ili treninga kada njima odgovara.

 Svaki susret edukacije i treninga je interaktivan, imamo vježbe, upitnike, radne materijale, sažetke i priliku za upoznavanje i grupni rad, ali i za individualni razgovor s predavačem.

Teme koje pokrivamo su iz područja osobnog razvoja, psihologije, logoterapije, komunikacija, filozofije, osobnih financija, a neprestano razvijamo nove sadržaje.

I naposljetku, individualna savjetovanja iz područja profiliranja osobina ličnosti i financijskog coachinga. Tu se treneri posvete točno onim problemima i temama koje polaznik želi proći i sav sadržaj je prilagođen i osmišljen prema konkretnim potrebama polaznika.

Godišnje pretplate za pristup sadržaju 365 dana u godini

 

 Za sve naše najvjernije pratitelje koji žele imati pristup najnovijim edukacijama pripremili smo godišnje pretplate. Po najboljoj mogućoj cijeni mogu ostvariti pristup svim našim edukacijama, treninzima i webinarima 365 dana u godini. U ponudi su 2 paketa- Osnovni i Napredni kako bi svatko odabrao najbolje za sebe.

Prednosti godišnjih pretplata su:

  • izravan pristup najnovijem sadržaju po puno povoljnijoj cijeni od kupnje pojedinačnih edukacija
  • pristup na čak 6 edukacija, 8 treninga i preko 40 webinara! A broj webinara raste kroz cijelu godinu!
  • dodatne pogodnosti, ebookovi, radne bilježnice, prigodni popusti, ekskluzivan sadržaj, online podrška i puno toga.

Više o godišnjim pretplatama i načinu registracije na webu.

 

Tko sve stoji iza Inkubatora izvrsnosti?

Trenutno nas je petero zaposlenih i imamo preko 20 vanjskih suradnika, a čitav tim posvećuje pažnju svakom detalju edukacije s ciljem da se znanja koja polaznici steknu na edukacijama pretvore u rezultate.

inkubator izvrsnosti 2

  • Kako je krenula sama ideja projekta?

Inkubator izvrsnosti bila je ideja koja se duže vrijeme kuhala u mislima skupine prijatelja okupljenih oko udruge Svjetski savez mladih. Ideja je dobila priliku za ostvarenje u sklopu projekta “Društveno poduzetništvo za dostojanstvo mladih” financiranog iz Europskog socijalnog fonda. Projekt je spojio edukacije, savjetovanje i društveno poduzetništvo – glavne sastojke Inkubatora.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 1.050.456,00 kn, od čega udio EU sufinanciranja iznosi 85 %, dok 15% financira RH iz državnog proračuna.

 

  • Kakvi su planovi po završetku provedbe projekta?

Po završetku provedbe projekta, Inkubator izvrsnosti nastavlja s radom i daljnjim razvojem poslovanja. Iako više neće biti sredstava iz EU projekta, daljnjim unapređenjem ponude planiramo osigurati održivost.

Konstantno razvijamo i unaprjeđujemo edukacije, treninge i sve usluge. Upravo krećemo i s in-house treninzima za poduzeća. Neprestano osluškujemo želje i potrebe društva i naše publike, a svakako se nadamo da će nas nastaviti pratiti kreativan duh i dobar glas i da će Inkubator još više rasti.

Inkubator izvrsnosti možete pratiti na webu i društvenim mrežama.