logotipi fondova1

O projektu "Zaželi dobro bližnjemu"

 
Naziv projekta:
"Zaželi dobro bližnjemu"
 
Naziv korisnika: Udruga Obnova
 
Naziv partnera: 
 
Razdoblje provedbe:
od 25. srpnja 2020. do 25. siječnja.2022. godine
 
Kratak opis projekta:
 
Kroz projekt se zapošljavaju tri prethodno nezaposlene pripadnice žene, a svaka će pružati pomoć i podršku za 6 krajnjih korisnika (ukupno 18 starijih osoba ili osoba u nepovoljnom položaju). Projektom će se omogućiti pristup zapošljavanju i tržištu rada za žene te osnažiti i unaprijediti njihov radni potencijal kroz verificirane programe osposobljavanja koje će u sklopu projekta završiti. Ujedno će se potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života svih sudionica i krajnjih korisnika. 
 
 
 

Zazeli dobro bliznjemu reklamni materijal

Održana početna konferencija EU projekta Udruge Obnova: „ZAŽELI DOBRO BLIŽNJEMU!“

 
Održana početna konferencija EU projekta Udruge Obnova: „ZAŽELI DOBRO BLIŽNJEMU!“
U petak 22. siječnja 2021. Udruga Obnova održala je početnu konferenciju projekta „Zaželi dobro bližnjemu!“. Sudionici konferencije upoznati su s osnovnim informacijama o projektu te ciljevima projekta.
 
Zazeli dobro bliznjemu reklamni materijal1Projekt je prijavljen u okviru ESF poziva „Zaželi – program zapošljavanja žena - faza II.“, a isti Udruga Obnova provodi od srpnja 2020. godine. Ukupno trajanje projekt je 18 mjeseci.
 
Kroz projekt su zaposlene tri prethodno nezaposlene žene, a svaka pruža pomoć i podršku za minimalno 6 krajnjih korisnika (starije osobe i osobe u nepovoljnom položaju). Projektom će se omogućiti pristup zapošljavanju i tržištu rada za žene te osnažiti i unaprijediti njihov radni potencijal kroz verificirane programe osposobljavanja koje će u sklopu projekta završiti. Ujedno će se potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života svih sudionica i krajnjih korisnika. Udruga Obnova projekt provodi u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Regionalnim uredom Zagreb i Centrom za socijalnu skrb Zagreb. Ukupnan iznos projekta i bespovratnih sredstava je 278.597,94 HRK od čega je iznos EU potpore 236.808,25 HRK, odnosno 85%.
 
Snimku konferencije možete pogledati na poveznici: https://youtu.be/Sbk8vTIgarc
 
Informacije o projektu dostupne su na web stranici Udruge Obnova.
 
eu logotipi
 
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost Udruge Obnova.
 
 


obnova.com.hr © 2021. All Rights Reserved.    

Europska unija

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Udruge Obnova.

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.