logotipi fondova1

O projektu "Zaželi dobro bližnjemu"

 
Naziv projekta:
"Zaželi dobro bližnjemu"
 
Naziv korisnika: Udruga Obnova
 
Naziv partnera: 
 
Razdoblje provedbe:
od 25. srpnja 2020. do 25. siječnja.2022. godine
 
Kratak opis projekta:
 
Kroz projekt se zapošljavaju tri prethodno nezaposlene pripadnice žene, a svaka će pružati pomoć i podršku za 6 krajnjih korisnika (ukupno 18 starijih osoba ili osoba u nepovoljnom položaju). Projektom će se omogućiti pristup zapošljavanju i tržištu rada za žene te osnažiti i unaprijediti njihov radni potencijal kroz verificirane programe osposobljavanja koje će u sklopu projekta završiti. Ujedno će se potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života svih sudionica i krajnjih korisnika. 
 
 
 

Zazeli dobro bliznjemu reklamni materijal

POZIV NA POČETNU KONFERENCIJU EU PROJEKTA UDRUGE OBNOVA: „ZAŽELI DOBRO BLIŽNJEMU“

 

Udruga Obnova sa zadovoljstvom Vas poziva na početnu konferenciju projekta „Zaželi dobro bližnjemu!“. Konferencija će se održati u petak 22. siječnja 2021. s početkom u 18:00 putem ZOOM aplikacije.

zazeli dobroProjekt je prijavljen u okviru ESF poziva „Zaželi – program zapošljavanja žena faza II.“, a isti Udruga Obnova provodi od srpnja 2020. godine, a ukupno trajanje projekt je 18 mjeseci.

Kroz projekt su zaposlene tri prethodno nezaposlene pripadnice žene, a svaka pruža pomoć i podršku za 6 krajnjih korisnika (ukupno 18 starijih osoba ili osoba u nepovoljnom položaju). Projektom će se omogućiti pristup zapošljavanju i tržištu rada za žene te osnažiti i unaprijediti njihov radni potencijal kroz verificirane programe osposobljavanja koje će u sklopu projekta završiti. Ujedno će se potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života svih sudionica i krajnjih korisnika. Udruga Obnova projekt provodi u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Regionalnim uredom Zagreb i Centrom za socijalnu skrb Zagreb. Ukupna vrijednost projekta je 278.597,94 HRK od čega je iznos EU potpore 236.808,25 HRK, odnosno 85%.

Sudionici konferencije bit će pobliže upoznati s aktivnostima, ciljevima i očekivanim rezultatima projekta.

Za sudjelovanje na konferenciji potrebno pristupiti poveznici:  https://zoom.us/j/96839613552 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost Udruge Obnova.

 

eu logotipi

 

 


obnova.com.hr © 2021. All Rights Reserved.    

Europska unija

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Udruge Obnova.

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.